Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven? Hieronder vind je alle nieuwsberichten van alle WIJ-teams.

Uitzending Zo Kan Ook

WIJ Groningen was op zaterdag 22 mei onderdeel van het RTL4 programma ‘Zo kan het ook’. Het programma belicht organisaties die het net even anders doen dan andere organisaties. Je kunt dit fragment ook terugkijken via ons...

Nanneke Jager met bloemen en prijs

Nanneke Jager is Sociaal Werker 2021!

Nanneke Jager, buurtwerker van WIJ Groningen en medewerker van multicultureel vrouwencentrum Jasmijn is uitgeroepen tot Sociaal Werker 2021!

Nanneke Jager genomineerd voor sociaal werker van het jaar

Stem op Nanneke voor Sociaal Werker 2021

Stem op Nanneke voor Sociaal Werker van het Jaar

Digitaal model van een virusdeeltje

WIJ Groningen tijdens corona

U kunt onze locaties weer bezoeken. Voor de meeste locaties geldt dat u zonder afspraak naar binnen kunt.
Kijk voor de zekerheid op www.wij.groningen.nl op welke dagen en tijdstippen de voor u dichtsbijzijnde locatie geopend is. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en dat verwachten wij ook van u. Handen ontsmetten bij binnenkomst en houd 1.5 meter afstand van elkaar. Dank voor uw begrip.

Winterstage concerten

Bekijk de livestream van Michelle David & The Gospel Sessions op zondag 20 december Bekijk de livestream van Frommerman op dinsdag 22 december Bekijk de livestream van Noord Nederlands Orkest op woensdag 23 december  

CLose up van een gekleurd speelgoed windmolentje

Saaie zomer? Dacht het niet!

Deze zomer is boordevol activiteiten voor de jeugd!

Euromunten van dichtbij vlak voordat ze op een tafel vallen

Mooi meegenomen, boekje met extra’s voor Groningers met laag inkomen

De gemeente Groningen brengt een nieuwe versie van het boekje 'Mooi Meegenomen' uit, speciaal met extra's voor inwoners met een laag inkomen. Dit boekje kunnen we nog niet in onze locaties aanbieden in verband met de coronamaatregelen. Zodra je onze locaties weer kunt bezoeken, liggen de boekjes klaar. Voor nu kun je het boekje downloaden.

Adjunct-directeur Geth Kuin

WIJ-teams blij met oproep burgemeester

Adjunct-directeur van WIJ Groningen reageert op het manifest van 15 burgemeesters om de aanpak van achterstandswijken fors te financieren door de overheid.

Dakloos persoon slaapt in slaapzak in een veld

WIJ Groningen ondersteunt dak- en thuislozen

Onlangs kwam RTV Noord langs om onze collega Jan Berends te spreken over zijn werk op straat. Ze spraken ook twee mannen die op straat leven, over hoe dat is en of corona hun leven veranderde.

Poster bij ingang supermarkt

Grote posteractie WIJ Groningen

Met een grote posteractie in alle wijken in de stad Groningen wijzen we bewoners op de ondersteuning die we bieden. Na de maatregelen van het kabinet vindt de ondersteuning op een andere manier plaats: via de mail of telefoon en WIJ-medewerkers gaan op huisbezoek als het echt nodig is.

Vergrootglas

Jouw WIJ-team:

  • Vul uw postcode en huisnummer in (zonder toevoeging) en druk op enter