Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven? Hieronder vind je alle nieuwsberichten van alle WIJ-teams.
Digitaal model van een virusdeeltje

WIJ Groningen tijdens corona

Onze locaties zijn geopend tijdens lockdown.
Wij staan voor je klaar, zeker in deze tijd. In de locatie Heesterpoort (Oude School), Beijum (Heerdenhoes), Corpus den Hoorn en Vinkhuizen (’t Vinkhuys) kun je binnenlopen zonder afspraak. Voor de overige locaties kun je een afspraak maken via e-mail of telefoon. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en we verwachten dit andersom ook. Het is verplicht om op onze locaties een mondkapje te dragen.

Werk aan jezelf met Mental Core

Door middel van beweging, trainingen geven de coaches van Mental Core (onderdeel van WIJ Groningen) je inzicht in je eigen gedrag, laten ze je patronen doorbreken en geven ze je handvatten om hiermee om te gaan.

Tegen geweld zeggen wij ‘Nee’

Tegen het toenemende geweld van de afgelopen dagen zeggen wij ‘NEE’! Trotse Groningers doen hier niet aan mee! Om deze boodschap krachtig over te brengen maakten wij onderstaande poster. Neem ook afstand van geweld en deel de afbeelding...

Uitzending Zo Kan Ook

WIJ Groningen was op zaterdag 22 mei onderdeel van het RTL4 programma ‘Zo kan het ook’. Het programma belicht organisaties die het net even anders doen dan andere organisaties. Je kunt dit fragment ook terugkijken via ons...

Nanneke Jager met bloemen en prijs

Nanneke Jager is Sociaal Werker 2021!

Nanneke Jager, buurtwerker van WIJ Groningen en medewerker van multicultureel vrouwencentrum Jasmijn is uitgeroepen tot Sociaal Werker 2021!

Nanneke Jager genomineerd voor sociaal werker van het jaar

Stem op Nanneke voor Sociaal Werker 2021

Stem op Nanneke voor Sociaal Werker van het Jaar

Winterstage concerten

Bekijk de livestream van Michelle David & The Gospel Sessions op zondag 20 december Bekijk de livestream van Frommerman op dinsdag 22 december Bekijk de livestream van Noord Nederlands Orkest op woensdag 23 december  

CLose up van een gekleurd speelgoed windmolentje

Saaie zomer? Dacht het niet!

Deze zomer is boordevol activiteiten voor de jeugd!

Euromunten van dichtbij vlak voordat ze op een tafel vallen

Mooi meegenomen, boekje met extra’s voor Groningers met laag inkomen

De gemeente Groningen brengt een nieuwe versie van het boekje 'Mooi Meegenomen' uit, speciaal met extra's voor inwoners met een laag inkomen. Dit boekje kunnen we nog niet in onze locaties aanbieden in verband met de coronamaatregelen. Zodra je onze locaties weer kunt bezoeken, liggen de boekjes klaar. Voor nu kun je het boekje downloaden.

Adjunct-directeur Geth Kuin

WIJ-teams blij met oproep burgemeester

Adjunct-directeur van WIJ Groningen reageert op het manifest van 15 burgemeesters om de aanpak van achterstandswijken fors te financieren door de overheid.

Vergrootglas

Jouw WIJ-team:

  • Vul uw postcode en huisnummer in (zonder toevoeging) en druk op enter