WIJ De Wijert

Bij WIJ De Wijert kun je terecht voor vragen, ontmoeting en activiteiten. Heb je een leuk idee voor de wijk? Speelt er iets in je leven waar je zelf niet uitkomt? Of zoek je ondersteuning? Onze professionals en vrijwilligers weten de weg en kunnen meezoeken naar een oplossing. Dit doen wij gratis. Kom langs of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Zo kom je binnen
Onze ingang is om de hoek aan de Laan van de Vrijheid bij Mennoos Kookerij.

Openingstijden zonder afspraak

Maandag
09:00 - 13:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 13:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 13:00 uur

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN IN

Coendersborg, Helpman, Europapark, Villabuurt, de Linie en De Wijert

Spreekuren WIJ de Wijert

maandelijks op donderdag
09:00 tot 12:00 uur

Aankomende activiteiten

Wat is er te doen in de buurt

Er zijn verschillende buurtwebsites actief. Neem eens een kijkje om zo goed op de hoogte te blijven van wat er speelt in de buurt. Populaire websites zijn wijkhelpman.nl en Platform De Wijert.

Benieuwd wat er allemaal in je wijk te vinden is? Kijk eens in de wijkgids.

Woon je in Europapark of De Linie, dan is er ook veel te vinden bij de buren van De Oosterpoorter.

Neem ook eens een kijkje op de website van Wijkdeal de Wijert.

Regel het Zelf gids
Met deze gids kunt u veel zelf regelen. De Regel het Zelf-gids is een handig overzicht voor wijkbewoners die lang(er) zelfstandig willen blijven wonen in De Wijert, Helpman, Coendersborg, Klein Martijn, Europapark, Villabuurt en De Linie.

Download de Regel het Zelf gids

Heeft u liever een papieren gids? Dan kunt u deze ophalen bij onze Entree (Paterswoldseweg 267) of MFC de Wijert (P.C. Hooftlaan 1).

Odensehuis: Ontmoetingsplek voor mensen met cognitieve problemen
Het Odensehuis Groningen is een ontmoetingsplek voor mensen met cognitieve problemen, waaronder dementie. Om hier aan deel te nemen is geen toestemming nodig van een arts of van de gemeente. Je kunt altijd binnenlopen voor een kopje koffie en een praatje. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals schilderen, muziek maken, dansen, in gaan gesprek met anderen. Belangrijk om te weten: hier màg je aan meedoen, maar het hoeft niet.

Je bent van harte welkom tussen 9:45 en 15:00 uur voor een kopje koffie en een praatje. Adres: Donderslaan 160 in Groningen. Meer informatie? Kijk op: www.odensehuisgroningen.nl of bel 06 538 586 30.

WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?