Geld

Heb je vragen over geld? Misschien sta jij vaak in het rood en heb je schulden. Of je word 18 en weet niet wat je allemaal moet regelen. Je bent niet de enige. Wij kunnen samen met jou kijken waar je recht op hebt en hoe je er financieel weer bovenop komt.

Dit kun je alvast zelf doen

Online tips en advies

MoneyFit is een platform voor jongeren van 16 tot 26 jaar met vragen over geld. Hier vind je tips en informatie over alles wat met geld te maken heeft. Je kunt ook met ze chatten voor al jouw vragen.

Ga naar Moneyfit.nl

Word je 18? Download de Kwikstart-app

Als je 18 jaar wordt, moet je veel zaken zelf regelen. In de Kwikstart-app vind je alles over wonen, geldzaken, school, werk, gezondheid, verzekeren, rechten en plichten.

Ga naar Kwikstart.nl

Hulp bij geldproblemen

Ben je het overzicht op je geldzaken kwijt? Of heb je schulden? Wees gerust, je bent niet de enige. Eén op de vier jongeren heeft een achterstand in betalingen. Gelukkig is er ook hulp. De Eurocoach van de Groningse Kredietbank (GKB) kan je helpen bij het vinden van een oplossing voor je geldproblemen.

Meer over de Eurocoach

Hier vind je ons

  • Onze WIJ-locaties

    Je bent altijd welkom bij het WIJ-team bij jou in de buurt. Met of zonder je ouders. Maak een afspraak of kom langs! Bellen en mailen mag ook altijd.

  • Bij jou in de buurt

    Heb je zin om iets leuks te doen, leeftijdsgenoten te ontmoeten of wil je je verhaal kwijt? Dat kan ook bij onze jongerenwerkers in jouw wijk. Op check050.nl vind je een overzicht van alle activiteiten per wijk en de contactgegevens van de jongerenwerkers.

  • Bij jou op school

    Je vind ons ook op alle middelbare scholen, mbo’s en speciaal onderwijs in de gemeente Groningen. Voor alle vragen die niet over school gaan, kun je bij ons terecht. Vraag je mentor of leraar naar de WIJ-medewerker bij jou op school.

Of zoek op postcode en huisnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

4 cijfers en 2 letters
zonder toevoeging
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.