WIJ Vinkhuizen

Bij WIJ Vinkhuizen kun je terecht voor vragen, ontmoeting en activiteiten. Heb je een leuk idee voor de wijk? Speelt er iets in je leven waar je zelf niet uitkomt? Of zoek je ondersteuning? Onze professionals en vrijwilligers weten de weg en kunnen meezoeken naar een oplossing. Dit doen wij gratis. Kom langs of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Openingstijden zonder afspraak

Maandag
09.00 tot 12.30 uur
Dinsdag
09.00 tot 12.30 uur
Woensdag
09.00 tot 12.30 uur
Donderdag
09.00 tot 12.30 uur
Vrijdag
09.00 tot 12.30 uur

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN IN

Dorkwerd, de Held, Reitdiepwijk en Vinkhuizen

Spreekuren WIJ Vinkhuizen

wekelijks op vrijdag
09:30 tot 11:30 uur

Aankomende activiteiten

Waarmee kunnen we je helpen?

Buurtwebsites

Aan onze kant van de stad zijn verschillende buurtwebsites actief. Handig als je wilt weten wat er speelt in jouw omgeving. Populaire sites zijn:

vinkhuizen.nl

de-held.nl

reitdiepwijk.nl

Wat is er te doen in de buurt?

  • Activiteitenoverzicht 2023-2024 Er is veel te doen in Vinkhuizen. Bekijk in het activiteitenoverzicht wat je allemaal kunt doen bij jou in de buurt. Iedere plek heeft zijn eigen activiteitenprogramma. Loop gerust eens naar binnen of kijk op de website van onze partners voor meer informatie. Er zijn ook sport- en beweegplekken in de wijken en wandelgelegenheid in en rond de parken. Ontdek waar je elkaar kunt ontmoeten en maak leuke nieuwe contacten!
  • Wijkgids Vinkhuizen De wijkgids 2022-2023 Vinkhuizen is uit en biedt veel handige informatie over de wijk, zoals wijk- en buurtorganisaties, activiteiten in buurtcentra.
  • Odensehuis Het Odensehuis Groningen is een ontmoetingsplek voor mensen met cognitieve problemen, waaronder dementie. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals schilderen, muziek maken, dansen, in gaan gesprek met anderen. Je bent van harte welkom tussen 9:45 en 15:00 uur voor een kopje koffie en een praatje. Adres: Molukkenstraat 200 in Groningen.