WIJ Vinkhuizen

Bij WIJ Vinkhuizen kun je terecht voor vragen, ontmoeting en activiteiten. Heb je een leuk idee voor de wijk? Speelt er iets in je leven waar je zelf niet uitkomt? Of zoek je ondersteuning? Onze deskundigen en vrijwilligers helpen je graag en het kost niets. Kom langs of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Openingstijden zonder afspraak

Maandag
09.00 tot 12.30 uur
Dinsdag
09.00 tot 12.30 uur
Woensdag
09.00 tot 12.30 uur
Donderdag
09.00 tot 12.30 uur
Vrijdag
09.00 tot 12.30 uur

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN IN

Dorkwerd, de Held, Reitdiepwijk en Vinkhuizen

Spreekuren WIJ Vinkhuizen

wekelijks op vrijdag
09:30 tot 11:30 uur

Aankomende activiteiten

Wat is er te doen in de buurt?

  • Activiteitenoverzicht 2023-2024 Er is veel te doen in Vinkhuizen. Bekijk in het activiteitenoverzicht wat je allemaal kunt doen bij jou in de buurt. Iedere plek heeft zijn eigen activiteitenprogramma. Loop gerust eens naar binnen of kijk op de website van onze partners voor meer informatie. Er zijn ook sport- en beweegplekken in de wijken en wandelgelegenheid in en rond de parken. Ontdek waar je elkaar kunt ontmoeten en maak leuke nieuwe contacten!
  • Wijkgids Vinkhuizen De wijkgids Vinkhuizen biedt veel handige informatie over voorzieningen, activiteiten en organisaties in de wijk.
  • Odensehuis Laat je geheugen je steeds vaker in de steek? Wordt het daardoor moeilijker om te doen wat je belangrijk vindt? En maakt je dat onrustig, onzeker, verdrietig? In het Odensehuis komen mensen samen die met deze problemen kampen. Om met elkaar koffie of thee te drinken, om met elkaar te praten of om aan een activiteit mee te doen. Meedoen is gratis en je hebt geen toestemming van je arts of de gemeente nodig. Adres: Molukkenstraat 200. Meer weten? Kijk op de website van het Odensehuis.

Waarmee kunnen we je helpen?