Zorg & ondersteuning

Wil je zelfstandig blijven wonen, maar lukt dit niet zonder hulp? Lukt het niet meer om te reizen met fiets, openbaar vervoer of eigen auto? Of ben je mantelzorger voor een familielid of vriend? Met al je vragen over deze onderwerpen kun je terecht bij het WIJ-team.

Waar gaat je vraag over?

Veelgestelde vragen

Hoe helpt mijn WIJ-team?

Onze ondersteuning hangt af van jouw vragen en persoonlijke situatie. Het WIJ-team bespreekt samen met jou wat er aan de hand is en wat nodig is. Daarbij kijken we ook naar wat je zelf kunt doen en hoe jouw directe omgeving kan helpen.

  • Stap 1 – Kom langs of maak een afspraak

    Kom langs of maak een afspraak, dan kunnen we kennismaken. Dit kan bij één van onze WIJ-locaties of bij jou thuis. Iemand meenemen naar een afspraak mag altijd.

  • Stap 2 – Kennismakingsgesprek

    Tijdens dit gesprek horen wij graag meer over jouw ideeën of waar je tegenaan loopt.

  • Stap 3 – Na het eerste gesprek

    Wat er na het eerste gesprek gebeurt, hangt af van jouw vragen en situatie. Het kan zijn dat je zelf aan de slag gaat met onze adviezen. Of dat je samen met onze WIJ-medewerkers een ondersteuningsplan gaat maken of een Wmo-aanvraag indient.

Hier kun je ook terecht

  • Humanitas Maatjes op maat Hulp nodig bij karweitjes, maar heb je niemand die je kan helpen? Dan kun je gebruik maken van de Hulpdienst voor verschillende vragen. De Hulpdienst is een team van vrijwilligers die je graag helpen wanneer het voor jou (tijdelijk) lastig is. Denk aan praktische klusjes, boodschappen of vervoer.

Of zoek op postcode en huisnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

4 cijfers en 2 letters
zonder toevoeging
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.