Proclaimer

WIJ Groningen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Fouten melden

Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan horen we dat graag. Geef dit door aan onze webredactie via communicatie@wij.groningen.nl.

Veilig mailen

WIJ Groningen gebruikt het programma ZIVVER voor het veilig mailen van privacygevoelige informatie. ZIVVER versleutelt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals burgerservicenummers (BSN) of andere privacygevoelige gegevens. Alleen de verzender en de ontvanger kunnen bij de informatie. Lees verder op de website van ZIVVER.

Privacy

Alle informatie die je WIJ Groningen verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt.

Besluiten over je aanvraag

Inwoners kunnen recht hebben op maatschappelijke ondersteuning voor volwassenen (Wmo) en ondersteuning voor kinderen en jongeren (Jeugdwet) vanuit WIJ Groningen.

Om te kunnen besluiten op welke hulp je recht hebt kijkt WIJ Groningen naar één of meerdere van de volgende gegevens: woonplaats, geboortedatum, welke ondersteuning je al krijgt (financieel, medisch/sociaal), boetes, verblijfsstatus, opleidingsgegevens, taaleis (beheersing van de Nederlandse taal), woonsituatie, gezag, zelfredzaamheid en participatiemogelijkheden.

Bij WIJ Groningen wordt een besluit altijd door een mens gemaakt, niet door geautomatiseerde computerprogramma’s of -systemen.

Statistieken

Wij gebruiken Google Analytics om de website zo goed mogelijk af te stemmen op de informatiebehoefte van de bezoekers. Hiervoor bewaart je browser een klein tekstbestand: een cookie. Hierin worden geen persoonsgegevens opgenomen.