JIJ en WIJ Groningen

Als medewerkers van WIJ Groningen zetten we ons in om advies en ondersteuning te bieden aan mensen zoals jij in de gemeente Groningen. Ons doel is jou te helpen grip te krijgen en te behouden op je leven. We geloven in het belang van steun van je familie en vrienden, en we proberen deze hulp zo dichtbij mogelijk te bieden.

We moedigen jou aan om je eigen talenten en mogelijkheden te benutten, terwijl we werken aan een sterke sociale samenhang in onze wijken. Een van onze belangrijke taken is het verstrekken van indicaties voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Onze medewerkers helpen jou om de zorg en ondersteuning te regelen die je nodig hebt. Dit noemen we casusregie. Als het nodig is, nemen we actief stappen om je verder te helpen.

Onze buurt-, opbouw- en jeugdwerkers werken direct in de wijken en buurten. Ze werken samen met inwoners, sociale netwerken en andere organisaties. Hun doel is om verbindingen te leggen tussen mensen en netwerken. Dit omvat het ondersteunen van initiatieven, vrijwilligerswerk, sport- en culturele activiteiten. We willen mensen met elkaar in contact brengen, hen aanmoedigen om deel te nemen aan activiteiten, en samen zorgen voor een fijne leefomgeving.

We staan klaar om je te ondersteunen en samen te werken aan een gemeenschap waarin iedereen zich prettig voelt. Heb je vragen of heb je ondersteuning nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bouwen aan een betere leefomgeving voor ons allemaal.

Waar heb jij hulp bij nodig?

Of zoek op postcode en huisnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

4 cijfers en 2 letters
zonder toevoeging
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.