WIJ Ten Boer

Bij Ten Boer kun je terecht voor ontmoeting, activiteiten en vragen waar je niet uitkomt. Bijvoorbeeld over geldzaken, ondersteuning, opvoeden, gezondheid en veiligheid. Onze vrijwilligers en deskundigen denken graag met je mee en het kost niets. Kom langs of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Inloopspreekuren

Bibliotheek Ten Boer Maandag 14:00 – 16:00 uur
Dorpshuis Woltersum Dinsdag 13:00 – 15:00 uur
Dorpshuis Ten Post Dinsdag 14:00 – 16:00 uur
Bibliotheek Ten Boer Woensdag 10:00 – 12:00 uur

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN IN

Garmerwolde, Lellens, Sint Annen, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Winneweer, Wittewierum, Woltersum

Wat is er te doen in de buurt?

 • De Huiskamer van Ten Boer

  Zin in een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie? Op vrijdagochtend ben je van harte welkom in de Huiskamer. Regelmatig is er wat leuks zoals neut’n schaiten, tussen kunst en kitsch, nuttige informatie of een speciale gast. De Huiskamer is een initiatief van de dorpscoöperatie en de bibliotheek. Meer info bij Hillie Feimann, 06 53 25 26 55. Elke vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur in ontmoetingscentrum Buurhoes aan de Gaykingastraat 17 in Ten Boer.
 • Taalcafé

  Een gezellige plek waar mensen elkaar helpen met de Nederlandse taal. Onder het genot van een kopje koffie/thee kun je over van alles praten. Elke woensdag van 11:00 tot 12:00 uur in de bibliotheek aan het Koopmansplein 9.
 • WGW Weggeefwinkel Ten Boer

  In de gezellige weggeefwinkel kan iedereen gratis komen shoppen: kleding, schoenen, speelgoed en allerlei leuke hebbedingetjes. Een duurzaam idee, want wat jij niet meer nodig hebt, kan een ander weer gelukkig maken. Iedereen kan (goede) spullen brengen of meenemen. Voor grote dingen die niet in de winkel passen (zoals meubels) is er een prikbord. Dinsdag en donderdag van 9.00 tot 14.00 uur in het Dorpshuis Ten Boer, Sportlaan 2. Ook elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 14.00 uur, in het Dorpshuis.
 • Klussendienst Dorpscoöperatie Ten Boer heeft een eigen klussendienst die geheel wordt gerund door vrijwilligers. Ook als je een vraag hebt over vervoer in de omgeving kun je bij ze terecht. De dienst is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 4141 6362, op dinsdag- of donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.
 • Jeugdactiviteiten Alles wat er te doen is voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar staat handig bij elkaar in dit actuele overzicht. Hier vind je de naschoolse activiteiten in Ten Boer en de omliggende dorpen.

Buurtwebsites

WIJ Ten Boer vind je ook op Facebook.

In Ten Boer en de omliggende dorpen zijn bovendien verschillende buurtwebsites actief. Handig als je wilt weten wat er speelt in jouw omgeving. Populaire sites zijn:

Waarmee kunnen we je helpen?