StartFest: GA! Maak werk van je toekomst!

Op 25 januari vindt het StartFest plaats in de Euroborg van 09.00 tot 20.00 uur. Kom je ook? Dit evenement is het grootste werk- en ontwikkelevenement in Noord-Nederland. Gratis toegankelijk voor iedereen. Ook WIJ Groningen is aanwezig met een stand. En we bieden leuke en inspirerende workshops in de skyboxen, kleedkamers en perskamer van FC Groningen.

Op StartFest draait alles om ontwikkeling en het ontdekken van talenten. Iedereen is welkom. Jong of oud… wat je opleiding, werkervaring of achtergrond ook is. We kijken niet alleen naar je CV, maar juist naar wat je kan.

Jouw talent

WIJ Groningen laat jou op StartFest graag zien wat we te bieden hebben. Door gesprekken, workshops en activiteiten krijg je inzicht in wat bij je past en inspireren we je in je ontwikkeling. Ontdek en ervaar wat je kan met jouw talenten voor vrijwilligerswerk, werk of opleiding.

Er is van alles te doen: leer lassen, ontdek welk vrijwilligerswerk bij je past, fiets virtueel door Groningen, was ramen op een hoogwerker, speel games met een VR-bril, test je digitale vaardigheden, krijg kledingadvies van een styliste en nog veel meer.

WIJ-workshops

WIJ Groningen biedt de volgende workshops aan in de skyboxen, kleedkamers en perskamer van FC Groningen:

  • Slim Leven Positieve Gezondheidsspel
    Tijdens dit spel leer je bewustere keuzes maken en krijg je handvatten om je zelfredzaamheid te vergroten.
  • Mental Core
    Stap uit je comfortzone en ontdek de kracht van beweging.
  • Ervaringsdeskundigheid
    Tijdens deze workshop leer je hoe je je eigen ervaring kunt inzetten om andere mensen te helpen.

Meer info

Donderdag 25 januari kan iedereen gratis binnenlopen tussen 09.00-20.00 uur. Op aanvraag is tussen 10.00 – 18.00 uur kinderopvang beschikbaar voor kinderen tot 6 jaar. Voor meer informatie en tijden van de workshops, bezoek www.StartFest.nl of volg StartFest op social media.

 

 

 

Geplaatst op16 januari 2024

OnderwerpAlgemeen