WIJ Schilderswijk/Centrum is er voor alle bewoners van A-Kwartier, Binnenstad, Binnenstad-Oost, Ebbingekwartier, Hortusbuurt, Kostverloren, Noorderplantsoenbuurt, Oranjebuurt en de Schildersbuurt

Wat is WIJ

WIJ Schilderswijk/Centrum is een team van beroepskrachten en vrijwilligers met allerlei verschillende achtergronden, zoals jeugdwerk, ouderenzorg, buurtwerk, hulpverlening en/of gezinsondersteuning.

WIJ-medewerkers kennen de weg in uw wijk en kunnen samen met u zoeken naar een oplossing voor eventuele problemen die u ervaart in het dagelijks leven.

WIJ is ook een plek voor ontmoeting en activiteiten. Kom gerust langs voor een kop koffie en/of een praatje met andere buurtbewoners en de medewerkers van WIJ.

Buurtconciërge gezocht!

De Schildersbuurt is op zoek naar een buurtconciërge.

Telefooncirkel WIJ Schildersbuurt/Centrum

Een telefooncirkel (pdf 87 kB) is een groep mensen - van verschillende leeftijden - die elkaar dagelijks tussen 9.00 uur en 9.30 uur even spreken via de telefoon. Om te horen hoe het met de ander gaat. Het zijn korte gesprekken, gewoon om even contact te hebben.

Broez'n in de Buurt

Broez’n in de Buurt - Activerend huisbezoek Kostverloren - EindrapportageEindrapportage 'Broez'n in de buurt' - Activerend huisbezoek Kostverloren (pdf 866 kB): over tevredenheid, wensen en participatiemogelijkheden van 60-plussers in de wijk Kostverloren.

CONTACTGEGEVENS

WIJ Schilderswijk/Centrum

Heesterpoort 1
9713 KX  Groningen
050 367 72 02


Facebook WIJ Schilderswijk/Centrum

ALLE CONTACTGEGEVENS

ONZE OPENINGSTIJDEN

DagVan/tot
Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Naast Entree aan de Heesterpoort hebben wij ook verschillende spreekuren, verspreid over de wijken.

ALLE OPENINGSTIJDEN

Contact

Wilt u meer weten? Of wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 050 367 42 00. Of neem contact op met het WIJ-team in uw wijk.