WIJ De Wijert

WIJ De Wijert is vooral een plek voor ontmoeting en activiteiten. Voor een kop koffie of een praatje met je buurtgenoten ben je altijd welkom. En zit je met een vraag, stap dan naar onze medewerkers in de WIJ-entree. Er zijn vrijwilligers en ervaren professionals met een achtergrond in jeugdwerk, buurtwerk, ouderenzorg, hulpverlening en gezinsondersteuning. Zij weten de weg en zorgen voor ondersteuning als je eens ergens mee zit.

Onze locatie in Corpus is open en je kunt zo naar binnenlopen als je met een vraag zit. Het kan zijn dat het op bepaalde momenten druk is en dat je even moet wachten. Wil je liever niet wachten? Maak dan een afspraak per mail of telefoon.

Heb je een afspraak, maar ben je verhinderd? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op. Dan maken we meteen een nieuwe afspraak met je.

Let op: de Entree bevindt zich aan de Paterswoldseweg 267. De ingang is om de hoek aan de Laan van de Vrijheid bij Mennoos Kookerij. Je bent van harte welkom!

WIJ De Wijert is er voor alle mensen die wonen in:

  • Coendersborg
  • Helpman
  • Europapark
  • Villabuurt
  • de Linie
  • de Wijert

Zo kun je ons bereiken

icoon voor adresgegevens

Adres:

WIJ De Wijert
Paterswoldseweg 267. De ingang is om de hoek aan de Laan van de Vrijheid bij Mennoos Kookerij.
9728AC   Groningen

icoon voor telefoonnummers

Telefoon:

maandag t/m vrijdag
van 9 tot 17 uur
Tel. 050 367 91 20

icoon voor openingstijden

Openingstijden:

Maandag 09:00 - 13:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 13:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 13:00 uur

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je je kindje laten wegen? Kom dan naar het inloopspreekuur wegen van het consultatiebureau. Elke tweede en vierde donderdag van de maand, tussen de middag van 13.00 tot 13.30 uur.

Maandelijks is er ook een spreekuur borstvoeding. Dan kun je rustig binnenlopen met vragen over borst- of flesvoeding, en je kunt je kindje ook laten wegen. Mevrouw Willy Hummel is deskundige op gebied van borstvoeding. Zij is er elke vierde donderdag van de maand van 13.00 tot 13.30 uur.

Voor het consultatiebureau kun je ook telefonisch een afspraak maken: bel 050 367 49 90. Ook om een afspraak te verzetten.

WIJ De Wijert vind je ook op Facebook!

Verder zijn in ons deel van de stad verschillende buurtwebsites actief. Neem eens een kijkje om zo goed op de hoogte te blijven van wat er speelt in de buurt. Populaire websites zijn wijkhelpman.nl en Platform De Wijert.

Benieuwd wat er allemaal in je wijk te vinden is? Kijk eens in de wijkgids.

Woon je in Europapark of De Linie, dan is er ook veel te vinden bij de buren van De Oosterpoorter.

Neem ook eens een kijkje op de website van Wijkdeal de Wijert.