De huiskamer van het voormalige Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is nu onderdeel van WIJ Oosterparkwijk. De WIJ Huiskamer is te vinden in het Treslinghuis, de ingang zit aan de zijkant van het Treslinghuis bij de gekleurde paaltjes.

Inloop voor ouders

Huiskamer voor ouders: (met (klein-)kinderen tot 23 jaar)

De Huiskamer in het Treslinghuis is van maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 12:00 uur de ontmoetingsplek voor ouders en opvoeders. Er is volop ruimte en speelgoed voor kinderen om te spelen, terwijl de ouders kunnen ontspannen met een kopje koffie of thee. Ook kunnen ouders er terecht met vragen over opvoeden en opgroeien. Op verschillende dagen worden activiteiten georganiseerd. Zo zijn de ouders op donderdag bijvoorbeeld bezig met spelen met hun kind en op vrijdag is er gezond koken met kinderen. Deze activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met ouders uit de Oosterparkwijk.

We willen graag weten, wat u zou willen! Hebt u een leuk idee voor een activiteit? Hebt u een idee hoe u andere ouders zou kunnen helpen? Wilt u graag eens voorlichting krijgen over een bepaald thema? Hebt u een ander idee of een vraag voor de Huiskamer? Kom gerust langs op één van de ochtenden, laat het hieronder weten of neem contact op met WIJ Oosterparkwijk, door te bellen naar 050 367 89 60 of te mailen naar . Uw ideeën en wensen horen we graag!

Baby info uur, Consultatiebureau

Elke dinsdag van 13:30 tot 14:00 uur. Wilt u informatie over uw baby tot 18 maanden? Of hebt u specifieke vragen? Kom dan naar het Baby info uur. U bent van harte welkom op het baby informatie-uur voor ouders, verzorgers en/of opa’s en oma’s.

1e dinsdag van de maand;  Petra Nell over baby- en kindergebaren;  www.taalvoortaal.com

3e dinsdag van de maand; Selma Langbroek over draagdoeken;

4e dinsdag van de maand; Willy Hummel lactatiekundige IBCLC; www.lactatie.info

Dag: Dinsdag
Tijd: 13:30 tot 14:00 uur
Locatie: WIJ Oosterparkwijk, (Resedastraat 2 - consultatiebureau)
Voor: Ouders/verzorgers van baby’s tot 18 maanden

Peutermuziek met Mousmé

Mousmé maakt muziek met ouders en kinderen van 6 maanden tot max 4 jaar. Zij doet dit 1x per maand op de eerste woensdagochtend van de maand. Daarna kunnen ouders en kinderen samen fruit eten.

"Peutermuziek met Mousmé !" vindt in 2017 plaats op de volgende woensdagen van 10:00 tot 11:00 uur:

  • 13 september
  • 4 oktober
  • 1 november
  • 6 december

Jonge moedergroep

Een bijeenkomst voor (aanstaande) jonge moeders op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Er worden ervaringen uitgewisseld, maar af en toe wordt er ook een thema ochtend georganiseerd waarbij een thema centraal staat waar de jonge moeders meer over willen weten. Aanmelden kan door een mail te sturen naar

Kleding(Ruil)winkel Tweedehandsje

Hier wordt tweedehands kleding aangeboden, voor de bewoners uit de Oosterparkwijk. Uiteraard mag u ook kleding doneren en/of ruilen. We vragen hiervoor geen geld, maar een gift is altijd welkom. Deze komt dan ten goede aan een goed doel in de wijk. Kom eens langs en kijk hoeveel variatie we hebben in kleding! We hebben baby- en kinderkleding, maar ook dames- en herenkleding. Elke dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 9:00 tot 12:00 uur.

Contact

Wilt u meer weten? Of wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 050 367 42 00. Of neem contact op met het WIJ-team in uw wijk.