De jeugdwerkers van WIJ Oosterparkwijk organiseren activiteiten op verschillende locaties. Zie ook www.check050.nl

Activiteiten Jeugdteam WIJ Oosterparkwijk

Dansgroep Unavailable (22 jongeren, leeftijd tussen 9 t/m 16 jaar)

Wij Oosterparkwijk organiseert elke maandagavond van 18:30 tot 20:00 uur een dansworkshop voor jongeren van 10 t/m 18 jaar.

Er wordt les gegeven in hip-hop, streetdance, modern etc. Dit wordt gegeven door 2 dansdocenten: Roosje Yard en Marsilla Uneputty. Zij trainen voor de stedelijke dansbattle. Deze vind aan het einde van het jaar plaats in de MartiniPlaza.
Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar wijoosterparkwijk@wij.groningen.nl en dan neemt één van de jongerenwerkers contact met je op.

Activiteiten Oosterlicht

Oosterlicht is een beweging van christelijke sporters die toffe sport en spel activiteiten organiseren. In de Oosterparkwijk doen zij dit:

  • Elke zondag van 14:00 tot 15:30 uur op het Cruijff Court
  • Elke vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur basketbal op het JOP-terrein
  • Elke vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur zaalvoetbal in de gymzaal Goudenregen

Meer informatie stuur dan een mail naar oosterlicht@groningenoost.nl
Kijk ook eens op: https://www.facebook.com/Oosterlicht/

Politiekids (20 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar)

Van februari tot juli draait het project Politiekids. Dit vind op de dinsdagmiddag plaats van 15:30 tot 17:30 uur.

Tijdens dit project richt WIJ Oosterparkwijk  binnen de trainingen op verschillende punten, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, samenwerken, luisteren naar elkaar, conditietraining en het vergroten van de weerbaarheid etc. Dit komt terug in trainingen waar elke week weer aan deelgenomen wordt door de politiekids. De vier verschillende trainingen komen iedere maand weer terug waar de kinderen zich steeds meer in kunnen gaan ontwikkelen. Een keer in de maand gaan de politiekids op pad met de politie.
Wilt u graag meer informatie? Stuur dan een mail naar wijoosterparkwijk@wij.groningen.nl en dan neemt één van de jongerenwerkers contact met u op. Kijk ook eens op: https://www.facebook.com/Politiekids050

The Voice of Oosterpark  (14 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar)

Van april tot en met juli organiseert WIJ Oosterparkwijk, the voice of Oosterpark. Jeugd in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar krijgen 10x zangles van een Groningse Zangeres voormalig zangeres van Dieptriest, meegedaan met Idols en the Voice of Holland namelijk Sandy Kuiper Goeree. Coachmomenten zijn op de maandag van 16:30 tot 18:00 uur.

Na 10 coachmomenten is er een finale van the Voice of Oosterpark. De nummers 1, 2 en 3 gaan door naar de stedelijke finale van The voice of Groningen hier strijden de nummers 1,2 en 3 van verschillende wijken voor de 1e plaats van the voice of Groningen. Wilt u graag meer informatie? Stuur dan een mail naar wijoosterparkwijk@wij.groningen.nl en dan neemt één van de jongerenwerkers contact met u op.

Contact

Wilt u meer weten? Of wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 050 367 42 00. Of neem contact op met het WIJ-team in uw wijk.