De Blauwe Boerderij

De Blauwe Boerderij biedt ruimte voor activiteiten op het gebied van creativiteit en bewustwording.
Meer informatie op www.blauweboerderij.nl
Adres: Lindenhof 2

Activiteiten JOP

Bie de Buuf (sociaal buurtrestaurant)

Bie de buuf zit in de oude wijnfabriek, op het terrein van Het Werk aan de Paradijsvogelstraat. Bie de Buuf is een sociaal buurtrestaurant. Buurtbewoners ontmoeten elkaar in Bie de Buuf en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner. De prijs is €7,-. Iedereen is welkom om te komen eten. Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Bie de Buuf is elke donderdagavond geopend. De inloop is vanaf 17:30 uur. Het diner begint om 18:00 uur. Reserveren moet en kan via de site van Resto van Harte.

Bij Bosshardt

Bij Bosshardt is een huiskamer in de buurt. Een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. U kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. De activiteiten die door Bij Bosshardt worden georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.

Kledingwinkel
In de Bij Bosshardt kleding winkel kunt u voor een klein prijsje kleding kopen.

Locatie: Irislaan 2 , Groningen. Tel: 050 - 317 2670

Openingstijden Inloop:

  • Dinsdag van 10:00 tot 13:00 uur
  • Woensdag van 12:00 tot 16:00 uur. Om 12:00 beginnen we de dag met gratis soep. Vanaf 13:00 workshop kleding pimpen kosten €1,50
  • Donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. Om 12:00 kunt u aanschuiven voor een warme maaltijd, de kosten zijn €3,- opgeven is niet nodig.
  • Vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. Tussen 10:00 - 12:00 kunt u meezingen met het koor "zingen maakt blij"

 Tijdens de inloop kunt u de krant lezen, spelletjes doen, of een praatje maken onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

SVO Speeltuinvereniging Oosterparkwijk

Schilderlessen

Elke donderdagochtend van 09:30 tot 11:30uur  wordt er schilderles gegeven door Liesbeth Hovenkamp in het SVO. De deelnemers betalen 50 cent voor een kopje koffie of thee en ze moeten zelf schildersmateriaal, zoals papier en kwasten, meenemen.
Meer informatie vind u in het nieuwsbericht dat op de site van de Gezinsbode staat.
Adres: Resedastraat 2a

Contact

Wilt u meer weten? Of wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 050 367 42 00. Of neem contact op met het WIJ-team in uw wijk.