De spelcontainer staat op het schoolplein van de Boerhaaveschool aan de Semmelweisstraat op maandag van 15:00 tot 17:00 uur en de woensdag van 14:00 tot 17:00 uur.

Hier mogen kinderen op het schoolplein spelen met het speelgoed wat in de Spelcontainer zit. Dit onder toeziend oog van een pedagogisch medewerker. Skelters, fietsjes, steppen, voetballen, basketballen, tennis materiaal, eenwielers en veel ander speelgoed is aanwezig.

Het doel is dat de kinderen veilig in hun eigen wijk met elkaar buiten kunnen spelen. Er is aandacht voor het aanleren of verbeteren van motorische, cognitieve, creatieve maar zeker sociale vaardigheden. Gemiddeld zijn er 13 tot 18 kinderen per dag aanwezig die bij de spelcontainer spelen. Bij mooi weer wat meer, bij slecht weer wat minder.

Elk kind is welkom, maar ben je jonger dan 6 jaar neem dan even je ouders/verzorgers mee. Voor een potje voetbal o.i.d is niemand te oud om mee te mogen doen. Mochten de kinderen dorst hebben zorgt de begeleiding voor een rustmomentje met wat ranja en een stuk fruit.
Ouders en buurtbewoners zijn meer dan welkom voor extra toezicht, een praatje, hulp vragen of een rondje op de skelter!Contact

Wilt u meer weten? Of wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 050 367 42 00. Of neem contact op met het WIJ-team in uw wijk.