STAGE LOPEN EN WERKERVARINGSPLAATSEN BIJ WIJ

Zoekt u een stageplaats in het kader van uw opleiding? Of bent u op zoek naar een werkervaringsplaats? Dan bent u bij WIJ Groningen aan het goede adres! U kunt op verschillende plekken binnen WIJ Groningen stage lopen of werkervaring opdoen. We hebben met verschillende MBO en HBO-opleidingen contact en zijn een erkend leerbedrijf (SBB).

Wat kan het stagebureau van WIJ Groningen voor u betekenen?


Het stagebureau van WIJ Groningen regelt alles omtrent stages en werkervaringsplaatsen bij WIJ Groningen. Zij hebben in beeld welke stageplaatsen er binnen WIJ Groningen zijn. Daarnaast verzorgen zij de administratie. U ontvangt een stagecontract en er wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd. Als stagiair binnen WIJ Groningen kunt u veel praktijkervaring opdoen en ontdekken welke facetten van welzijnswerk bij u passen. Ook kunt u zich ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen die worden aangeboden binnen WIJ Groningen.

Op jaarbasis zijn er om en nabij 160 stagiairs actief van verschillende MBO en HBO-opleidingen.

Wilt u meer informatie, hebt u vragen of wilt u een verzoek voor een stageplek of werkervaringsplaats indienen? Neem dan contact op met het stagebureau van WIJ Groningen via of 06 52 57 24 56.

Vacatures

Contactgegevens stagebureau

  • Michel Keyzer, stagecoördinator. Telefoonnummer: 06 21 13 75 01
  • Inge Jonker, assistent stagecoördinator. Telefoonnummer: 06 52 57 24 56

VacaturesContact

Wilt u meer weten? Of wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 050 367 42 00. Of neem contact op met het WIJ-team in uw wijk.