WIJ Groningen doet mee met de Ontdek de Zorg week 2022

Van 14 tot en met 19 maart 2022 vindt alweer de 10e landelijke Ontdek de Zorg week plaats. De Ontdek de Zorg week laat zien wat werken in zorg en welzijn inhoudt en welke kansen er zijn. ZorgpleinNoord faciliteert de Ontdek de Zorg week in Groningen, Friesland en Drenthe. Ook WIJ Groningen doet mee! 

Speeddaten met WIJ

Op 16 maart kun je komen speeddaten op locatie met medewerkers van WIJ Groningen. Zo kun je direct komen sfeer proeven en ontmoet je wellicht je toekomstige collega’s. Tijdens de speeddate vindt een verkennend gesprek plaats (ongeveer 15 min) over betaald werk of vrijwilligerswerk bij WIJ Groningen. Eventueel kan op een later tijdstip nog een vervolggesprek ingepland worden, om wat dieper in te gaan op je wensen en kwaliteiten en welke functie bij je past. Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden.

Interesse in betaald werk bij WIJ?

Je kunt je voor 9 maart aanmelden door te mailen naar: personeel@wij.groningen.nl. Stuur hierbij je cv en motivatie voor een gesprek mee. Je wordt vervolgens persoonlijk uitgenodigd voor een kort gesprek met daarbij het tijdstip waarop we jou verwachten. Bij veel aanmeldingen wordt er een selectie gemaakt. Als je geen uitnodiging ontvangt, kunnen we je helaas niet ontvangen. Indien wij door corona het gesprek niet live met je aan kunnen gaan, zullen we het online doen. Je kunt je alvast oriënteren op werken bij WIJ via onze website of neem een kijkje bij onze vacatures.

Interesse in vrijwilligerswerk of een participatiebaan bij WIJ?

Je kunt op 16 maart tussen 13-16 uur gewoon binnen lopen. Indien je een cv hebt, dan mag je die meenemen, maar ook zonder cv ben je van harte welkom. Je kunt je alvast oriënteren op vrijwilligerswerk of een participatiebaan of neem een kijkje bij onze vacatures.

Waar en wanneer?

  • Op 16 maart tussen 13.00 en 16.00 uur.
  • Adres: WIJ Selwerd, Eikenlaan 288-6, 9741 EW Groningen (vooringang nemen, begane grond). We zitten in hetzelfde gebouw als de bibliotheek en de vensterschool, naast zwembad de Parrel. Je kunt op het terrein gratis parkeren.

Meer informatie over de Ontdekdezorg Week vind je op de website van Zorgplein Noord: https://week.zorgpleinnoord.nl/. Daarnaast is er de landelijke website www.ontdekdezorgweek.nl. Op deze website komen binnenkort verwijzingen naar de activiteiten op week.zorgpleinnoord.nl.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en wensen je alvast veel succes!