SPEEDDATEN MET WIJ GRONINGEN

Ben jij geïnteresseerd in werken bij WIJ Groningen? Kom dan speeddaten op woensdag 13 maart in de week van Zorg & Welzijn!

Wanneer en waar?

Op woensdag 13 maart kun je speeddaten voor betaald en onbetaald werk bij WIJ Groningen! Ben je geïnteresseerd in werken bij WIJ Groningen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan tussen 10.00 en 12.00 of tussen 13.00 en 15.00 langs bij WIJ Corpus den Hoorn, Paterswoldseweg 267 - ingang om de hoek aan de Laan van de Vrijheid, 9728 AC Groningen (Menno Lutterhuis). Daar zitten de medewerkers van WIJ Groningen klaar om met je te speeddaten!

Hoe?

Tijdens de speeddate vindt een verkennend gesprek plaats (ongeveer 10 min) over (betaald of onbetaald) werken bij WIJ Groningen. Eventueel kan op een later tijdstip nog een vervolggesprek ingepland worden om wat dieper in te gaan op je wensen en kwaliteiten en welke functie bij je past.

Interesse in vrijwilligerswerk?

Je kunt op de bovenstaande tijden gewoon binnen lopen. Indien je een cv hebt, dan mag je die meenemen, maar ook zonder cv ben je van harte welkom. Je kunt je alvast oriënteren op vrijwilligerswerk of een participatiebaan.

Onze vrijwilligersvacatures en participatiebanen zijn te vinden op link050.nl/vrijwilligerswerk en op link050.nl/participatiebanen

Interesse in betaald werk?

Houd de vacatures op onze website in de gaten! Er komt een vacature 'speeddaten' online op onze pagina vacatures en op zorgpleinnoord.nl, waarop je kunt reageren. Bij veel belangstelling maken we een briefselectie en nodigen we een selectie uit.

Contact

Wilt u meer weten? Of wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 050 367 42 00. Of neem contact op met het WIJ-team in uw wijk.