VVV-bon voor mantelzorgers

De gemeente Groningen en Humanitas waarderen de inzet, zorg en compassie van alle mantelzorgers. Als blijk van waardering ontvangen mantelzorgers in de gemeente Groningen daarom elk jaar de Mantelzorgkaart.

De Mantelzorgkaart bestaat uit zes coupons, die je als mantelzorger kunt gebruiken om jezelf eens te verwennen, te ontspannen of iets leuks te ondernemen. De zesde coupon is de verrassingscoupon. Vanaf 18 september tot 9 december 2023 kunnen mantelzorgers, die een Mantelzorgkaart hebben, hun verrassingscoupon inwisselen voor een VVV-bon. 

Waar kun je de coupon inwisselen voor een VVV-bon?

Via deze link vind je een overzicht van locaties en tijden. Mantelzorgers die staan ingeschreven bij Humanitas hebben dit overzicht ook ontvangen.

Je bent vrij om een locatie te kiezen. Het hoeft niet perse in de wijk waar je woont. Tijdens deze momenten zal een medewerker van het Steunpunt Mantelzorg de coupon innemen en de VVV-bon uitreiken. Neem wel je legitimatiebewijs en coupon ’23 mee!

Mantelzorgers zonder Mantelzorgkaart

Ben je mantelzorger in de gemeente Groningen, maar heb je geen Mantelzorgkaart? Dan kun je deze zelf aanvragen op de website van Humanitas. Binnen drie weken wordt de kaart toegestuurd.

Heb je geen computer of emailadres? Dan kan het WIJ-team bij jou in de buurt je helpen met het invullen van het online formulier. Ook de receptie van Humanitas kan je verder helpen. Bel dan met 050 3126000.