Vinkhuizen organiseert Week van de Gezondheid

Van maandag 19 juni tot vrijdagmiddag 23 juni organiseren bewoners van Vinkhuizen samen met het netwerk Samen Sterk Vinkhuizen en het Wij-team Vinkhuizen de Week van de Gezondheid.

In die week worden er verschillende activiteiten aangeboden, variërend van circuittraining en yoga tot woordbingo wandelingen en zelfs een unieke vioolproeverij.

Het hoofddoel van deze bijzondere week is om de gemeenschap van Vinkhuizen te verenigen en te laten zien dat niemand er alleen voor staat. Linda ten Cate, vertegenwoordiger van het Wij-team Vinkhuizen, benadrukt het belang van samenwerking: ‘Iedereen heeft zijn eigen kennis en ervaringen. Iedereen weet iets wat de ander niet weet, en daarom hebben we elkaar nodig. Door samen aan de slag te gaan, hopen we inwoners van Vinkhuizen te laten zien dat ze bij ons terecht kunnen voor allerlei zaken.’

Met een divers aanbod van activiteiten belooft de Week van Gezondheid een onvergetelijke ervaring te worden voor de buurtbewoners. Van sportieve uitdagingen tot ontspanning en creatieve activiteiten, er is voor elk wat wils.

Laat je inspireren en kom in beweging! Kijk voor meer informatie en het programma van de Week van de Gezondheid op de wijkwebsite van Vinkhuizen.