Maatregelen corona

Wij stellen ondanks de coronamaatregelen alles in het werk je te blijven ondersteunen en veilig werken voor onze werknemers te waarborgen. Wij hopen op je begrip!

Wat betekent dit voor de openingstijden van de WIJ-locaties?

Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Je kunt voorlopig niet vrijblijvend bij ons langs komen, zoals je gewend bent. Al onze medewerkers staan voor je klaar en je kunt bij hen terecht met je vragen. De contactgegevens van je WIJ-team vind je hier.

Wat betekent dit voor de huisbezoeken?

Huisbezoeken kunnen doorgaan, als het noodzakelijk is. Je wordt door onze medewerkers telefonisch of via de mail geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen voor een huisbezoek.

Komt een WIJ-medewerker toch op huisbezoek?

Vooraf bellen medewerkers met de vraag of je verkouden bent, hoest of koorts hebt en/of je in contact bent geweest met een coronapatiënt. Als dit niet het geval is kan een huisbezoek plaatsvinden.

De medewerker schudt bij een huisbezoek geen handen en houdt 1.5 meter afstand.

Meer informatie over corona

Het laatste nieuws staat op de website van de rijksoverheid. Daar lees je wat je moet doen om besmetting te voorkomen en wat je moet doen als je denkt dat je besmet bent.

Hoe dank ook wensen wij je sterkte in deze moeilijke tijden en hopen wij je, zodra dit alles achter de rug is, weer te mogen ontvangen in een van onze WIJ-locaties.

Zit je nog met vragen?

We hebben alle initiatieven hier op een rijtje gezet.

In deze tijd moeten we extra naar elkaar omkijken, houd dus goed contact met elkaar. Weet je niet zo goed wat je met je zorgen moet? Dan kun je natuurlijk ook altijd bellen met het WIJ-team bij jou in de buurt. Onze locaties zijn niet fysiek geopend, maar we zijn gewoon telefonisch en per mail bereikbaar!

Pictogrammen corona en hygiëne
Snapt jouw kind dingen beter als er pictogrammen gebruikt worden? Op deze website vind je een heel overzicht van relevante pictogrammen in deze tijd: https://www.pictostudio.nl/2020/02/28/gratis-pdf-met-pictogrammen-corona-virus/

Praten over corona met je kind
Is je kind angstig? Hier vind je praktische tips en richtlijnen hoe je met je kind in gesprek gaat.

Koraal heeft ook een boekje uitgebracht over het in gesprek gaan met je kind over corona. Dat lees je hier.

Vergrootglas

Jouw WIJ-team:

  • Vul uw postcode en huisnummer in (zonder toevoeging) en druk op enter