Maatregelen corona

Er zijn nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. WIJ Groningen blijft de richtlijnen van het RIVM en de GGD volgen. Wij stellen ondanks deze maatregelen alles in het werk je te blijven ondersteunen en veilig werken voor onze werknemers te waarborgen. Wij hopen op je begrip!

Wat betekent dit voor de openingstijden van de WIJ-locaties?

Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar. Je kunt dus niet meer langs komen, zoals veel gewend zijn. Al onze medewerkers staan voor je klaar en je kunt bij hen terecht met je vragen. De contactgegevens van je WIJ-team vind je hier.

Wat betekent dit voor de inloopspreekuren?

Helaas komen alle groepsactiviteiten tot 1 juni aanstaande te vervallen.

Wij vinden dit alles erg vervelend en hopen dan ook op je begrip voor deze drastische maatregel. We volgen hiermee de regering en voelen ons verantwoordelijk voor je gezondheid en die van onze medewerkers. Dit kunnen wij alleen door de locaties te sluiten, zodat de kans op verspreiding van het virus in ieder geval niet op deze manier tot stand komt.

Wat betekent dit voor de huisbezoeken?

Huisbezoeken gaan niet door, behalve als het echt noodzakelijk is. Je wordt door onze medewerkers telefonisch of via de mail geïnformeerd over getroffen maatregelen.

Voor het geval je noodzakelijkerwijze toch huisbezoek krijgt

Van tevoren bellen medewerkers met je met de vraag of je verkouden bent, hoest of koorts hebt en/of je in contact bent geweest met een coronapatiënt.

De medewerker schudt bij een huisbezoek geen handen en houdt afstand van tenminste 1,5 meter van je. Dit vanwege voorzorgsmaatregelen.

Meer informatie over corona

Het laatste nieuws staat op de website van de rijksoverheid. Daar lees je wat je moet doen om besmetting te voorkomen en wat je moet doen als je denkt dat je besmet bent.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij je via onze website op de hoogte. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, maar zoals vermeld, wij blijven bereikbaar.

Hoe dank ook wensen wij je sterkte in deze moeilijke tijden en hopen wij je, zodra dit alles achter de rug is, weer te mogen ontvangen in een van onze WIJ-locaties.

Zit je nog met vragen?

We hebben alle initiatieven hier op een rijtje gezet.

Rond deze tijd moeten we extra naar elkaar omkijken, houd dus goed contact met elkaar. Weet je niet zo goed wat je met je zorgen moet? Dan kun je natuurlijk ook altijd bellen met het WIJ-team bij jou in de buurt. Onze locaties zijn niet fysiek geopend, maar we zijn gewoon telefonisch en per mail bereikbaar!

Pictogrammen corona en hygiëne
Snapt jouw kind dingen beter als er pictogrammen gebruikt worden? Op deze website vind je een heel overzicht van relevante pictogrammen in deze tijd: https://www.pictostudio.nl/2020/02/28/gratis-pdf-met-pictogrammen-corona-virus/

Praten over corona met je kind
Is je kind angstig? Hier vind je praktische tips en richtlijnen hoe je met je kind in gesprek gaat.

Koraal heeft ook een boekje uitgebracht over het in gesprek gaan met je kind over corona. Dat lees je hier.

Vergrootglas

Jouw WIJ-team:

  • Vul uw postcode en huisnummer in (zonder toevoeging) en druk op enter