Ondersteuning bij administratie

Meelezen met een moeilijke brief

Vind je het moeilijk om formulieren in te vullen? Zit je met een officiële brief waar je niet goed uit komt, of moet je een lastig formulier invullen en zie je daar tegenop, dan ben je welkom bij het WIJ-team. Onze mensen kijken graag even met je mee.

Veel mensen vinden het sowieso niet makkelijk om hun eigen administratie goed bij te houden en te ordenen. Voor je het weet wordt het een rommeltje en raak je het overzicht kwijt. Zie dan de draad maar weer eens op te pakken. Gelukkig zijn er vrijwilligers die je daarbij behulpzaam kunnen zijn. Zij houden het hoofd koel, weten van wanten en al doende leer jij ook hoe je het aan kunt pakken.

Orde in de paperassen

Veel mensen vinden het niet makkelijk om steeds hun eigen administratie goed bij te houden en te ordenen. Voor je het weet wordt het een rommeltje en raak je het overzicht kwijt. En zie dan de draad maar weer eens op te pakken.

Gelukkig kunnen de mensen van ‘Orde in de Paperassen’ je daarbij behulpzaam zijn. Zij houden het hoofd koel, weten van wanten en al doende leer jij ook hoe je het aan kunt pakken. Want het is fijn om je zaken overzichtelijk te hebben. Dan weet je wanneer de vaste lasten worden afgeschreven. Dan zie je aankomen dat je een rekening moet betalen. Ook zie je meteen of er wel voldoende geld is voor een vakantie of een nieuwe wasmachine. Zo krijg je het onder controle en dat geeft rust. De vrijwilligers van ‘Orde in de paperassen’ kun je bereiken via het WIJ-team bij jou in de buurt.