Informatiebijeenkomst over digitale gezondheid

Zorg en gezondheidszaken moet u steeds vaker digitaal regelen. Bijvoorbeeld via een app op de computer of mobiele telefoon. Dit noemen we ook wel digitale zorg.

Digitale zorg is handig, omdat het minder tijd kost en gegevens makkelijk te vinden zijn. Maar digitale zorg is ook complex. Veel mensen vinden het lastig om zaken digitaal te regelen. Daarom organiseren we op 10 mei van 11:15 tot 12:00 uur samen met Forum Bibliotheek Hoogkerk een bijeenkomst over digitale gezondheid. Locatie: speeltuin de Kreukelhof, Drakesteijnstraat 27 in Hoogkerk.

Buurtwerker Jacquelien de Vries (WIJ Groningen) en Saskia Steenbergen (Forum Bibliotheek) ondersteunen wijkbewoners tijdens deze bijeenkomst bij het vaardig(er) worden met digitale zorg.

Heeft u nog niet zoveel ervaring met het gebruik van internet, computers, apps of tablets? Of heeft u een vraag die te maken heeft met uw weg vinden op het internet? Dan bent u van harte welkom. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt op een interactieve manier informatie over welke ondersteuning er mogelijk is, zoals een cursus of één op één begeleiding.

Informatiebijeenkomst Digitale Gezondheid
Woensdag 10 mei
11:15-12:00 uur
speeltuin De Kreukelhof, Drakesteijnstraat 27 in Hoogkerk

Organisatie door: leefstijlprogramma Slim Leven West van WIJ Groningen en Forum Bibliotheek Hoogkerk