HULP BIJ FINANCIËN

Hebt u vragen over geld? Vindt u het moeilijk om rond te komen of hebt u geldproblemen? Dan kunt u terecht op één van de inloopspreekuren binnen uw WIJ-team.

Regelingen en voorzieningen

Hebt u vragen over uw huur, woonlasten, ziektekosten, belastingen of uw uitkering? Neem dan contact op met de sociaal raadslieden van uw WIJ-team. Zij helpen u graag verder. Vul onderaan deze pagina uw postcode en huisnummer in om te zien welk WIJ-team het dichtst bij u in de buurt is.

Jongeren en geld

Jongeren kunnen voor al hun vragen over geldzaken terecht bij Jimmy’s aan de Herestraat 100 in Groningen.

Administratie ordenen

Hebt u moeite om uw administratie op orde te krijgen en deze bij te houden? De vrijwilligers van 'Orde in de Paperassen' helpen u graag een handje. Ze zijn bereikbaar via het WIJ-team bij u in de buurt. Vindt u het moeilijk om uw belastingformulieren in te vullen? Dan kunt u terecht bij de ‘formulierenbrigade’ van het WIJ-team. Vul onderaan deze pagina uw postcode en huisnummer in om te zien welk WIJ-team het dichtst bij u in de buurt is.

Voedselbank

De Voedselbank Stad Groningen zamelt levensmiddelen in en stelt deze gratis ter beschikking aan mensen die dit nodig hebben. Als u gebruik wilt maken van de voedselbank kunt u zich aanmelden bij uw WIJ-team.

Contact

Wilt u meer weten? Of wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 050 367 42 00. Of neem contact op met het WIJ-team in uw wijk.