HULP BIJ FINANCIËN

Hebt u vragen over geld? Vindt u het moeilijk om rond te komen of hebt u geldproblemen? Dan kunt u terecht op één van de inloopspreekuren binnen uw WIJ-team.

Regelingen en voorzieningen

Hebt u vragen over uw huur, woonlasten, ziektekosten, belastingen of uw uitkering? Neem dan contact op met de sociaal raadslieden van uw WIJ-team. Zij helpen u graag verder. Vul onderaan deze pagina uw postcode en huisnummer in om te zien welk WIJ-team het dichtst bij u in de buurt is.

Jongeren en geld

Jongeren kunnen voor al hun vragen over geldzaken terecht bij Jimmy’s aan de Herestraat 100 in Groningen.

Administratie ordenen

Hebt u moeite om uw administratie op orde te krijgen en deze bij te houden? De vrijwilligers van 'Orde in de Paperassen' helpen u graag een handje. Ze zijn bereikbaar via het WIJ-team bij u in de buurt. Vindt u het moeilijk om uw belastingformulieren in te vullen? Dan kunt u terecht bij de ‘formulierenbrigade’ van het WIJ-team. Vul onderaan deze pagina uw postcode en huisnummer in om te zien welk WIJ-team het dichtst bij u in de buurt is.

Op de website van het MJD vindt u ook andere informatie over geldzaken. U vindt daar ook een digitale uitgave van de gids ‘Tips voor de smalle beurs’. Hierin staat financiële informatie voor alle Stadjers op een rij.

Voedselbank

De Voedselbank Stad Groningen zamelt levensmiddelen in en stelt deze gratis ter beschikking aan mensen die dit nodig hebben. Als u gebruik wilt maken van de voedselbank kunt u zich aanmelden bij uw WIJ-team.

Contact

Wilt u meer weten? Of wilt u liever iemand spreken?
Bel dan met 050 367 42 00. Of neem contact op met het WIJ-team in uw wijk.