Een tegen Eenzaamheid

Van 28 september tot en met 5 oktober 2023 is het de week ‘Een tegen Eenzaamheid’. Een week waarin ontmoeting centraal staat en je nieuwe mensen en activiteiten kunt ontdekken.

In de wijken Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk is deze week extra aandacht voor het thema eenzaamheid. Door samen om te kijken naar de buren en medemens in de straat of wijk willen we inwoners aanmoedigen mee te doen in hun wijk. Ongeacht leeftijd, inkomen of de plek waar hun wieg heeft gestaan.

Activiteitenoverzicht

Samen met partners in de wijk heeft het WIJ-team in Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk een activiteitenoverzicht gemaakt. Bekijk hierin wat je allemaal kunt doen bij jou in de buurt.  Iedere plek heeft zijn eigen activiteitenprogramma. Loop gerust eens naar binnen of kijk op de website van onze partners voor meer informatie. Er zijn ook sport- en beweegplekken in de wijken en wandelgelegenheid in en rond de parken. Ontdek waar je elkaar kunt ontmoeten en maak leuke nieuwe contacten! Klik hier om naar het activiteitenoverzicht te gaan.